Lediga jobb inom it

Nu satsar vi mer än någonsin – följ med Polisen in i framtiden.

IT jobb

Gå direkt till lediga jobb inom it

Inom Polisen arbetar vi för att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Det gör vi genom att ha tydliga mål och använda effektiva arbetssätt, med it som en av våra viktigaste resurser.

På Rikspolisstyrelsen gör vi nu en storsatsning för att utveckla polisens samtliga it-system. Vi utvecklar och förvaltar ett spännande it-stöd bestående av många olika system som Polisen i hela landet behöver för att kunna utföra ett bra arbete. Se en film om polisens it-satsning (Youtube)

Rikspolisstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats med kunniga, engagerade medarbetare och intressanta arbetsuppgifter. Vi har nyligen tillsatt tjänster som systemutvecklare, it-tekniker, it-projektledare, gruppchef it-projektledning, projektcontroller, operativ incident manager, gruppchef systemutveckling, supportspecialister, testledare och säkerhetsspecialist. 

Läs mer om hur det är att arbeta med systemutveckling, kravanalyser och
it-projektledning på Polisen.

Salar Nabb - systemutvecklare, Kristina Berg - kravanalytiker, Niklas Lingärde - it-projektledare
Salar Nabb systemutvecklare, Kristina Berg kravanalytiker, Niklas Lingärde 
it-projektledare

Lediga jobb inom it

Just nu söker vi dig som vill följa med oss in i framtiden och som har utmärkta kunskaper inom dessa områden:

Salar Nabb - systemutvecklareKristina Berg - kravanalytikerNiklas Lingärde – it-projektledareSalar Nabb - systemutvecklareKristina Berg - kravanalytikerNiklas Lingärde – it-projektledareSalar Nabb, systemutvecklareKristina Berg, kravanalytikerNiklas Lingärde, it-projektledare

112 vid larm
114 14 övriga ärenden